Söndagsfrulle!

Idag såg jag till att lilla familjen fick extra lyxig frukost (eller mellis för Majas del, hon hade varit igång sedan länge o redan ätit frukost): American pancakes! Var så sugen på att åka in till stan o bruncha idag, men vädret var långt ifrån inspirerande så jag bestämde mig för att göra egna pancakes istället. Det visade sig vara busenkelt. Och gott! Extra mysigt blir det ju när man dukar fint och tänder några ljus.

Just nu sussar lillan sött, T bubblar i badkaret och jag får lite surftid. Nice. Ska kika in hos favoritbloggerskorna för att se vad de har för sig idag.


Mumsfilibabba! Recept hittar du här.

4 tankar på “Söndagsfrulle!”

  1. Åh vad mysigt! Det är ju så gott med American pancakes! Synd jag går på GI-kur nu annars hade vi nog brunchat på Sirap igår. Mums! Och det är ju himla lätt att göra själv också. Jag har kört recept a ´la Nigella förut. Håller med om att det känns skumt med H&M´s vårkatalog nu. Det är förvisso kul med förhandsgrejer men det är svårt att föreställa sig vad man känner för i vår 🙂 Er söndag verkar mysigare än vår… jag ska ut och klyva ved nu.:-D Inte alls vad jag föreställt mig en skön söndag men men…ibland måste man. Vad tror du om att ses nästnästa vecka i centrum? Denna känns rätt fullbokad för oss. kramar

  2. Vi gjorde också pannkakor till frukost idag, mums! Men sen bestämde vi oss för att trängas på IKEA med alla andra Stockholmare denna regniga lönesöndag… mindre roligt 🙂

  3. Dunis: Åh, sirap, jag ääääälskar deras bruncher! Jag har mailat dig om farsta.
    Petra: Vet du, det var jättelätt. Jag är värdelös på att steka vanliga pankisar, men dessa var mycket lättare att hantera.
    Jessica: Iiik, IKEA-söndag på löningshelg kan inte ha varit skoj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.