Häromdan


Jag älskar dig mitt hjärta!

Häromdagen träffade vi kära Sophie. Vi tog en rejäl promenad (Maja sussade sött hela vägen) längs Strandvägen o ut på Djurgården, upp till Rosendahls Trädgårdar. Så trevligt, riktigt mycket girltalk. Man hinner det ju sällan annars, men det passar perfekt på promenad medan sessan sover i vagnen.

Vackra, vackra Stockholm bjöd på en underbar höstdag.


Maja var superpigg efter napen o gick omkring i caféet o hälsade på alla gästerna. Hon hittade en lite äldre flicka som hon genast blev kompis med. Hon ville aldrig gå därifrån.

Som sagt, Maja ville inte sitta still!


På vägen hem trodde jag att Maja ville promenera lite, men hon ville mest sitta i gången o leka med alla fina stenar.

Tack Sophie för en mysig dag!

13 tankar på “Häromdan”

 1. 2008-10-26 @ 10:56:30

  Postat av: Stina

  Tack allihopa för de fina kommentarerna. Kanske borde förstora o framkalla den första bilden? Skulle vara fin på vår blivande fotovägg.

 2. Jag känner att jag måste skriva av mig lite mer till dig.. Jag har följt din blogg väldigt länge nu. Hittade dig när du hade kommenterat i Engla's blogg för lite mer än ett år sen! Sen dess har jag verkligen älskat din blogg. Du verkar vara en sån himla go tjej! Du har en sådan otroligt underbar dotter och jag blir så himla glad när jag läser/ser bilder på er två i din blogg. I framtiden vill jag ha barn, men eftersom jag bara är 20 år nu så vill jag helst vänta ett tag till. Du har verkligen fått mina tankar att gå runt, och jag längtar verkligen till den dagen då jag blir en likadan mamma som du. Du har blivit en förebild för mig! 🙂
  Kramar Emelie

 3. Emelie: TACK för dina fina ord! Du rörde mig till tårar med dina ord. Jag blev verkligen superglad när jag läste din kommentar. You made my day!

 4. Vad glad jag blev när jag läste att du blev glad 🙂 Men menar verkligen det jag skriver.. Ser verkligen fram att gå in på din blogg varje dag för att se om det har hänt något i ditt och Majas liv!
  Du är toppen!

  Kramar

 5. Om man får skryta lite så måste även jag få hålla med ovanstående kommentarer om att det första bilden (som jag tog) blev fantastiskt bra! Vilken underbar känsla man får när man ser den! Jag blir så lycklig när jag ser er två tillsammans! (Grät för övrigt en liten skvätt till ditt inlägg som du skrev igår, 31/10. Hoppas att jag oxå kan se fram emot den känslan någon gång.) Man kanske ska ta och sadla om och bli fotograf?!

  Kram Sophie♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.