Yummie mummy


Okej, jag vet att jag ger Forever21 sjukt mycket gratis reklam nu, men jag kunde inte låta bli. Jag fullkomligt älskar den här outfiten. Bara bilden är så inspirerande. Jag skulle så gärna ha alltihop på lördag när jag ska ut med tjejerna. Mums! Vilken hot mama jag skulle bli!

13 tankar på “Yummie mummy”

 1. Åh en beställning från mig måste iväg! Och tack för kommentaren, jag har ringt redaktionen och skällt ut dem. Som ursäkt fick jag ytterligare ett frilansjobb – score! 😀

 2. Snyggt! Är inte helt frälst i vantarna men resten 😉 svarar på ditt inlägg i min blogg här också…Ja, jag har kikat i GT´s webshop. Only har ju också en nu.Kul att det poppar upp lite för oss som inte har ro att springa i affärer med kids hack i häl. Jag ska faktiskt lägga en order från Asos snart.Synd bara att de inte verkar ha ngn rabattkod nu samt att frakten är så hög. Men det blir nog en kappa ändå. Hoppas bara att den passar.Känns lite ovant med storlekarna. Sen ska jag spana om den blusen jag provade igår på Gina finns i en större storlek. Den var lite på gärnsen. Du har inte lust att ta en fika i Farsta centrum någon dag framöver? Funderar på att ta en shoppingrunda dit snart…kram

  den 21 oktober 2008 16:53

 3. Meg: Ja, de är iunderbara, har dock inte vågat beställa. Är fortfarande lite chicken för att beställa från staterna.
  Beth: Super!
  Dunis: Shoppingtur i Farsta låter toppen. Bor ju bara 8 min promenad därifrån 🙂 De gågner jag beställt från asos har jag tyckt att de har varit något små i storlekarna.
  The devil wears: Så enkel men så snygg"

 4. Väldigt skönt att deras webshop har kommit igång, det gör inget att man bara kan betala med kort..men denna gång ville jag ta postförskott så jag slapp sitta och vänta på att lönen skulle komma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.