Fredagstämning på stan


Så här glad blev Maja när jag berättade att vi ska in till stan o köpa fina saker till henne 😉

Vi är just hemkomna efter ett statsbesök. Gud vad mysigt det är att strosa omkring inne i city när det inte är fullt med folk. Första anhalten var jobbet, vi hälsade på Sophie. Maja sprang omkring o charmade alla. Eftersom det är clubvecka (10% rabatt) passade vi på att handla en söt blus till Maja som jag fingrat på innan. Efter det kikade vi in på NK för att se om de fått in Bugaboo-åkpåsarna. Men icke, de som sa att leveransen var på väg för två veckor sedan. Innan vi skulle vidare blev det akut lunchdags. En trevlig stund på panini avslutades med misstänkta stånkanden o dofter från Majas håll. Akut skötbordsbesök var nödvändigt! Jag visste att POP har skötbord, men för att inte känna mig dum när jag lånade det passade jag på att köpa ett par söta vantar till Maja. Väl inne i skötrummet upptäcker jag att Majas byxor är alldeles nersölade. Det händer ALDRIG o självklart hade jag inget ombyte (har inte behövt ha det i skötväskan sedan hon slutade amma, då slutade hon nämligen att vara kräkbebis – kanske dags att börja ha extrakläder i väskan igen?). Så vi blev tvugna att köpa ett par strumpbyxor för hutlösa 95 kr. Hoppas det är bra kvalité på dem! Det blev ett dyrt skötrumsbesök, som egentligen är gratis 🙂 När vi ändå var på Polarn o pyret passade vi på att prova en overall. Maja, som börjat med stl 86, kunde knappt ha 80 (den var jättestooor) men den kommer att räcka hela vintern. Så nu har vi hängt undan en sån här, vi har helgen på oss att intyga Majas pappa om att hon ska få en (han är inne på en annan).

Så fort vi gick ut från Gallerian slocknade Maja så jag passade på att besöka Bruka. OMG vad mycket fint de har där. Jag vill ha allt! Ska definitivt önska mig presentkort därifrån i julklapp. Skyndade vidare till Bonti, i jakt på åkpåsen. När vi kom dit visade sig att de hade en rosa kvar, den sista i typ hela stan. Så nu är den vår! Jippie! Visar bild sen, Maja sover frotfarande i vagnen på balkongen.

Kan förresten rekomendera Bonti, jag blev väldigt trevligt bemött och det fanns hur mycket fint som helst. En toppenbutik som jag kommer att besöka fler gånger.Ny blus o finfina vantar som kommer att passa perfekt på skansen imorgon!

10 tankar på “Fredagstämning på stan”

 1. Vilket mysigt stadsbesök ni har haft! Även om du fick lägga mer pengar än vad tanken kanske var? 🙂 Blusen är jättesöt! Den kommer nog passa Maja alldeles perfekt.
  Jag fick plocka fram vår åkpåse till lillstumpan idag. Hon är superförkyld och fick vara hemma från dagis så då var det skönt med en varm o go åkpåse när vi gick till affären. Men nu verkar det vara skönare ute tror jag..
  Ville bara kika in och önska er en skön helg! Skansen i morgon låter mysigt! Hoppas det kan bli ett Stockholmsbesök med skansen för oss snart också, kanske nästa sommar? 🙂

  KRAMAR!

 2. Sofia: Haj vännen! Kul att höra av dig, kan du inte börja blogga igen, jag saknar din blogg supermycket! Skansenbesök låter smart, tror Hedda kommer att uppskatta det supermycket då. Junibacken (också djurgården) kan också passa en liten tvååring med spring i benen. Trevlig helg o hoppas att skruttan kryar på sig snart!

 3. Hehe, kan det vara så att du har fått inspirationen från Engla när det gäller den prickiga klänningen? 🙂 Hon köpte ju nämligen den till Jolie 🙂

 4. Petra: Visst är det kul att shoppa till småttingarna, särskillt nu när de blivit lite större o kan ha kläderna längre.
  Emelie: Såg det, men jag blev faktiskt inte inspirerad av Engla, hade sett den innan. Men det har visat sig förr att vi har ganska lika smak när det gäller barnkläder.
  Jenny; Härligt att Ed också har fått lite nytt, synd att vi inte sprang på varandra.

 5. Dom där vantarna har jag på min tjej och dom funkar bra. Dom kan vara lita kalla men om jag tar på henne tjockare vantar/handskar då blir hon arg och så åker dom bara av så dom värmer ju bättre än inget 🙂 Trevlig helg!

 6. Oj, så det kan gå med de små. Jag har numera också alltid ett extra ombyte i varukorgen på Buggan 😉
  Vi har samma overall som du kikat på fast en helsvart med turkost i huvan (plus Molon då N ska börja dagis i vinter) och jag tycker att Popen verkar bra. Praktiskt med två dragkedjor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.