Akut julsug

Är så sugen på allt som har med julen att göra idag. Vill äta lussekatter och dricka julmust. Plannera julklappar (har börjat). Pynta gran och göra hemmet juligt. Lyssna på julmusik och mysa omkring med julstjärna och adventsljusstake tänd. När får man börja pynta egentligen?

7 tankar på “Akut julsug”

 1. reklamering ha ha ha! snacka om språkförrvirrad (spammare får man vara elak mot)

  iallafall för att svara på din fråga så tycker jag att man kan börja pynta när man känner för det även om min officiella julpyntsstart infaller vid första advent. Idag hittade jag doftljus med kanel som jag tänkte inhandla snart för lite mysig julstämning.

 2. Om man vill slippa julsuget rekommenderas det kraftigt att jobba med allhanda julproduktioner. När väl julen är här på riktigt för andra (själv har du sett så mkt tomtar och köttbullar att du kräks by then) längtar du bara efter typ thai mat och gör allt för att övertyga resten av familjen att: Tacos buffe på julafton kan väl vara mysigt???

  Puss på dig och ditt vackra vackra barn.. (Min nya favorit, efter Apans ungar såklart:))

 3. Anna: Tog bort reklamen, inte ok!
  Första advent låter vettigt. får pynta m ljus så länge, det är också fint.
  Matilda: Ok 🙂
  Linda: Ja, då väntar jag ett tag till.
  Stora syster Thaning: Ja, det har du rätt i. Det året jag körde julgalan var det inte alls lika roligt med jul. Ha ha, tacos på jul, skulle jag aldrig gå med på 🙂 Kram

 4. Håller med de flesta, första advent gäller och granen (plast pga allergi…) fram till lucia (enligt fredriks vrickade tradition…).
  Men några doftljus med typ kanel doft eller att baka lussekatter kan man absolut göra innan!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.