Morgonmys innan jobb

Idag har jag lyxen att få gosa lite med älsklingsmaja innan jag måste sticka iväg o jobba. Hon är så himla gosig på morgonen. Tyvärr missade vi precis Teletubbies som är Majas absoluta favoriter. Hon fullkomligt älskar bebissolen.

Långt pass idag, från nio till halv sju. Undrar vilken avdelning jag hamnar på idag? Barn vore kul. Men det blir nog trend, där brukar jag vara. Den avdelningen har ofta helt andra kunder än resten av butiken. Märkligt men sant. Aja, det blir bra, även om jag kommer att längta hem till lilla familjen varje sekund.

3 tankar på “Morgonmys innan jobb”

  1. Hoppas du får en bra dag på jobbet! Skönt att bara få vara sig själv emellanåt och kliva in i jobbrollen men sen är det ännu skönare att komma hem igen! 🙂
    KRAM PÅ ER!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.