Äntligen fredag


Älskade barn

Åh vad härligt med fredag – ska dock jobba i helgen – men fredagskänslan är ändå här! Vi har redan hunnit med att dra ut allt ur bokhyllorna o kökslådorna (Maja) och haft en soft förmiddag (jag). Är extra tacksam för att vara föräldraledig idag. Det är så underbart att inte ha något jobb att stressa till på morgonen och bara kunna vara med min dotter och mysa. Visst måste jag ta hand om henne nästan precis hela tiden, men det ser jag snarare som en gåva än som en last.

Kilade upp till Farsta centrum vid lunchtid. Hade tänkt att jag och Maja skulle ha mystjejlunch tillsammans, men hon slog igen sina blå så fort vi klev utanför dörren. Så jag fick ha mammalyxlunch med god salami- och feta baguette och trevliga tidningar. Maja vaknade precis när jag ätit klart. Efter Majalunch tog vi en sväng i närområdet, hittade en liten lekpark i närheten:


Gunga är så kul

 


In action!

Bustjej!

Vy över lekparken, bakom träden skymtar vattnet. Vihar en minut till badstranden.

Hur hamnade jag på rumpan?

Upptäcker sandlådan. Den var dock inte så roligt utan leksaker.

Fredagslyx: Glaze och Vi Föräldrar och fina blommor jag fick av T i veckan.

4 tankar på “Äntligen fredag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.