Kalastjej

Vi har haft tjejkalas här idag. Våra mammor o bebisar har varit här och firat Maja o Livia som föddes på samma dag (och samma sjukhus o avdelning, med bara 12 timmar emellan!). Tyvärr var jag aldeles för dålig med kameran idag, så det blev inga bilder. Visar istället en nöjd Maja bara någon sekund efter att gästerna gick. Hon leker med sin nya fina bok om älvor som hon fick av Livia.

Kalaset gick super, tjejerna lekte så fint ihop. Efter halva tiden blev Maja o Livia trötta, så vi gick en tur med vagnen o småttingarna somnade som stockar. Maja sov i 1,5 timme! Och lika länge på förmiddagen, så det lär ju bli party all night long ikväll. Men det får man ta. Och jag fick ju fika i lugn och ro! Det var alldeles lagom med fyra mammor och fyra småtjejer, men nu är både jag och lilln lite slitna så det blir en lugn kväll. Skönt. Undrar om det går någon trevlig film på alla de miljoner filmkanaler vi har fått på prov?

Publicerat i Maja:

1 tanke på “Kalastjej”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.