Godnatt min skatt


Så här ser det ut allt som oftast hemma hos oss vid sjutiden. En nybadad Maja i tandborstartagen. Det där med att sitta still och rengöra gadden tycks inte ha blivit en trend hos sessan. Nej, hon vill gå omkring och borsta (läs tugga). Men sött är det. På den vänstra sidan ser ni ekparkettgolvet som pryder lägenhetens alla golv (förutom badrummet som ni ser till höger). Det är så snyggt att ha likadana golv i alla rum. Och en jätteskillnad från de fula plastgolven i förra lägenheten!
Publicerat i Maja:

8 tankar på “Godnatt min skatt”

 1. Haha…känner igen det där med tuggandet och att gärna gå omkring med tandborsten i munnen. Kul att hon går nu!

 2. Åh, hon är så söt 🙂 Hihi! Lägg upp mer bilder på erat hem. Är så otroligt nyfiken. Har följt din blogg.. hmm.. nästan ett år? Eller? :O Kan det vara så lång tid(?!) Hur som haver.. Underhållande är det 🙂

 3. Dunis: Så häftigt vad fort det går!
  Nicole: Gulle dig. Messar dig om fika!
  Emelie: Bilder kommer pö om pö, vi har inte riktigt kommit iordning. Tror Majas (inte kompletta) rum står näst på tur! Kul att du gillar bloggen!
  Fröken Isakson: Så nice!
  Kristin: Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.