Middag hos oss

Ikväll var det bara jag och Majsan vid middagsbordet. Passade därför på att severa linsgryta (T är inget fan). Till det åt vi bulgur och turkisk yoghurt. Jag smulade lite fetaost över min portion för att få lite sälta. Tyvärr var salladsförrådet ekande tomt, så majs fck bli grönsaksrepresentanten.  "´Mmmm, mmm, mmm" sa Maja. Gott betyg med andra ord. Hon åt nästan allt själv, behövde bara hjälpa till med ett par skedar. Matbordet är från förra lägenheten och jag hoppas att vi snart kan byta ut det mot ett mörkbrunt sådant här.

I förra lägenheten åt vi nästan aldrig i köket, det var så himla deppigt. Många tv-middagar blev det när Maja gått och lagt sig. Numera äter vi nästan jämt vid matbordet. Och allra oftast sitter Maja med. Hon brukar få något att plocka med (oftast äter hon innan oss, vid femtiden) och tycker att det är så mysigt att ha hela familjen samlad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.