Hello måndag!

Vi är precis hemkomna från öppna förskolan. Maja tycker alltid att det är lika roligt att leka med de andra barnen. Hon brukar bli dödstrött och somna på vägen hem (väldigt lägligt, då passar jag på att äta lunch medans hon sover). Så är dock inte fallet idag. Jag tror att det beror på att hon inte slog upp sinva vackra blå förrens halv nio imorse! Hon som brukar vakna vid sju.

Idag har jag i alla fall på mig: (bilden är tagen i badrummet, enda spegeln i huset för närvarande, bakom mig ser ni bänkskivan där vi byter på Maja)
♥ Svart t-shirt med puffärm, Åhléns
♥ Svart kofta, H&M
♥Beige paperbagwaist-kjol, Gina Tricot
♥Svart lackskärp med hjärtspänne, Victor&Rolf for H&M
♥Svarta strumpbyxor, H&M

2 tankar på “Hello måndag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.