Äntligen tillbaka!

Oj vad jag har saknat bloggen. Var tvungen att beställa ett nytt modem till sist för den nya lägenheten och nu är det äntligen här. Mycket har hänt i veckan. Vi har kommit iordning riktigt bra. Allteftersom ska vi uppdatera möblemanget, välja tavlor och lampor, men det är minst sagt beboligt. Lovar att visa lite blider framöver.

Igår var en stor dag för oss här hemma, Maja, min lilla älskade dotter, fyllde ett år. Oj, så stort. Vi hade stort kalas med en massa kanelbullar (hon är ju faktiskt född på kanelbullens dag) och finfina gäster och presenter.Även bilder från kalaset kommer (ska bara hitta kamerasladden, som jag säkert lagt på ett toppensmart ställe).

Åååhh vad det är skönt att ha internet igen. Nu: The Hills-marathon och tacosrester till lunch. Mumsfilibabba!

3 tankar på “Äntligen tillbaka!”

  1. Grattis till Maja, i efterskott! Som bloggläsare känns det som det var igår hon föddes, kan bara tänka mig hur det känns för dig och T 😉 KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.