Packar

Det går ganska bra med packandet faktiskt, även om jag inte fått riktigt så mycket gjort hittills som jag tänkt. Men nu tänkte jag tokröja ett par timmar innan vi ska iväg på lite ärenden. Det är inte klokt hur mycket saker vi har. Tur att vi flyttar till större och inte till mindre, det hade helt enkelt inte gått! Jag tror vi är uppe i ett 20-tal kartonger och ett antal plastsäckar (packar kläder och lakan i säckarna). Och snart ska vi packa upp allt igen. Ska verkligen försöka få till en bra ordning från början.Har försökt att sortera lite i förhand och kategoriserat. Bra förvaring är a och o så det blir nog någon "handla-boxar-och-lådor"-tripp till IKEA längre fram i höst.

2 tankar på “Packar”

  1. Åh, vet precis.. Vi flyttade i november förra året (gud, vi har ju snart bott här i ett helt ÅR!) och först tar det en eeevighet att packa, sen tar det en eeeevighet att packa upp! Man får tänka att det är SÅ skönt sen, när allt är på sin rätta plats..

  2. Det bästa med att flytta är ju att man får chans att sortera allt man har ordentligt. Det värsta med att flytta är (förutom flyttstädningen) själva packandet. Det ska vi göra hela helgen :-/ Nåja, hoppas det går bra för er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.