Baka liten kaka

Vid våra besök på öppna förskolan har Maja visat stort intresse för leksaksspisar. Är så sugen på en egen till hennes rum inom en snar framtid. Hon är lite liten ännu, men den kanske kan passa bra i julklapp? Min kära vän Janine tipsade mig om att Bluebox skulle ha en fin. Mycket riktigt, denna söta spis är ju underbar och skulle passa lilla sessan perfekt! Spisen hittar du här.

3 tankar på “Baka liten kaka”

  1. Min lilla kusin fick en leksaksspis i present nu när hon fyllde ett för nån vecka sen. Hon leker med den hela tiden, fast själva grejen med att "laga mat" är ännu inte det roliga, utan det som är mest spännande är att plocka in och plocka ur saker ur ugnen och stänga luckan:P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.