Snart är det kallt


Bilden är lånad från Babytrader

Det är hög tid att börja tänka på åkpåse till Lillans vagn. Har egentligen tänkt mig en rosa Bugaboo-åkpåse, men börjar nu tveka lite. Den ser så tunn ut, klarar den hela vintern? Skulle vilja ha något med lite färg, vagnen är ju svar och brun. Men det får inte bli too much. Någon som har bra förslag på underbara åkpåsar som fixar hela vintern? Vet inte om Maja kommer att ha overall i vagnen, det blir så knöligt, därför vill jag gärna ha en ordentlig påse som passar buggan. Som sagt, tips mottages tacksamt! 


Den här är ju ursöt, men jag tror att vagnen blir väldigt svart med den. Även om jag är ett big fan av prickigt. Finns bland annat hos Babyshop.

8 tankar på “Snart är det kallt”

 1. Har nyss köpt Bugaboos egna rosa åkpåse till min svart och gråa vagn och den sitter kanon i vagnen och det blev jättefint med en färgklick :). Kanske något tunn men kompletterar man med en varm gosig filt i påsen dom kallaste dagarna så tror jag det kommer funka fint ändå.

 2. Med tanke på hur vintrarna brukar se ut i den här stan så är det nog smart med en tunnare variant av åkpåse och så klä på lite extra de dagar det kryper under nollan… 🙂

 3. Har den rosa åkpåsen i en svart Bugaboo och den funkade alldeles utmärkt i vintras. Håller med ovanstående om våra vintrar som inte är så kalla och extrafilten. Och så blir det grymt snyggt med en åkpåse som är anpassad till vagnen!

 4. Kolla in 7:am, den hade vi i rosa till lilltjejen förra året och den är underbar! Bättre åkpåse får man leta efter..

  KRAMIS!

 5. Alltså bugaboo:s egna åkpåse passar bugaboo bäst! Andra glider neråt, inte alls bra. Och åkpåsen kan vara tunn men den är faktiskt tillräckligt varm ändå.

 6. Hej!
  Jag hade ju BB förra vintern och kommer ha det igen!
  Använde tunnare åkpåse höst och vår men under vintern hade jag 7AM och var SÅ nöjd. Elian sov i ulldress hela vintern och sov som en prins!
  De tunnare blir säkert ok med fårskinn, filt osv men med en 7AM + ull behöver du inte anpassa efter väder, ullen sköter det! Blir det varmt på tur, öppna påsen lite och är det smällkallt stäng mysiga huvan runt ansiktet.
  KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.