God morgon måndag!

Oj, helgen försvann utan att jag knappt han blinka. Vi har röjt, rensat och packat nästan varje vaken timme. Vi har kommit riktigt långt, jag är imponerad över hur duktiga vi varit. Nu är planen att allt ska vara färdigpackat innan fredag. Då kan vi åka en liten sväng till Ikea efter att vi fått nycklarna så att vi kan köpa lite doftljus och någon blomma för att genast få hög mysfaktor i nya lägenheten. På lördag blir det inflyttning.

Idag ska Maja få leka av sig några timmar på förmiddagen och i eftermiddag blir det mer packande.

Har föresten lite grejer till salu på blocket ifall någon är intreesserad. Väggskötbord, hoppgunga och babygym och en uv-dräkt (soldräkt).

5 tankar på “God morgon måndag!”

  1. Hej! Måste bara fråga om hoppgungan, hur sätter man upp den? Har funderat på en sån, men inte riktigt bestämt mig.. 🙂 Hur tyckte Maja den var att sitta i?
    Kram

  2. Helena: Den är jättelätt att sätta upp. Den hängs ovanför en dörrpost med hjälp av en jätteklämma. Maja älskade sin hoppgunga. Om du vill får du gärna köpa vår!

  3. Åh, men det låter ju jättebra.. Hur länge ung. kan man ha den? Alltså, när blir de för stora? Min Molly är ju bara 6 mån än så länge, så den borde ju vara perfekt nu iaf.. Äh, jag köper den gärna! Ska jag hämta den någonstans?

  4. Helena: Hoppgungan kan användas från att bebisen är stadig i nacken. Kommer inte riktigt ihåg hur länge Maja använde sin, men när hon började krypa vid cirka 9 månaders ålder sinade intresset. Maila mig på girle.blogg@hotmail.com så får du min adress.
    Nicole: Tack för den fina utmärkelsen vännen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.