Klick klick

Måste säga att jag börjar gilla nätshopping mer och mer. Visst, det är en härlig känsla att gå in i en affär, noggrant välja ut en vara, gå till kassan och sedan gå ut med det nya fyndet i en fin påse. Men det är något visst med att chilla i hemmets lugna vrå och klicka hem något fint också. Idag var det meningen att Maja skulle få lite nytt (hon är snart uppe i stl 86), samt att jag skulle utnyttja ett väldigt bra erbjudande från Ellos. Så från Ellos blev det bland annat en vit sängkappa. Har tänkt att vi ska ha det i flera år och nu har jag äntligen fått ändan ur vagnen. Det blir ju bara en så mycket snyggare säng med en sängkappa.

Majas nya höstgarderob kommer, inte helt otippat, från H&M. Lite mysiga plagg blev det, däribland den här supersöta tröjan med Hello Kitty. Det är så kul att vi numera kan handla på "stora" avdelningen. När jag var inne på H&M:s hemsida hittade jag ju självklart en urmysig höstkofta till mig som också får komma hem till mig. Tyvärr är det lite leveranstid, men om två veckor borde de mesta vara här.

3 tankar på “Klick klick”

  1. Bitte: Tack!
    Carolina: Det har du ju förstås rätt i, tänkte inte på det. Visst kan jag gå med Maja i affärer, men det är bökigt att prova plagg med vagnen och efter ett tag blir hoon rastlös.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.