Tröttis på öppnis

Den enda bild jag lyckades knäppa innan batteriet tog slut. Majas senaste grej är att ta av sig strumporna hela tiden. Men klänningen från Lindex och leggingsen från Polarn o pyret fick tack o lov vara kvar på!

ÖF imorse var riktigt trevligt. Maja var trött men tyckte att det var roligt att leka med de andra barnen. Vi stannade till tolv ungefär, sedan var det verkligen en utmaning att hålla tösen vaken de två minutrarna vi har hem. Men jag lyckade o Maja sov i sin egen säng i över två timmar. Så skönt att få äta lunch i lugn och ro!

Publicerat i Maja:

6 tankar på “Tröttis på öppnis”

 1. Tack för idag 🙂 Ed somnade när vi var nästan hemma och sov bara en halvtimma! Så här blev det ingen lunch i lugn och ro… Hoppas han tar igen det i natt!

 2. Åh så söt hon är i fin klänning (Källa har oxå den)! Källas strumpor får inte heller stanna kvar, lite irriterande när det är så kallt ute 🙂

 3. Donnasandra: Tack! Ja, skönt att ha någonstans att vara o träffa andra mamor o bebisar.
  Emelie: Åh tack! Lasset går nästa lördag!
  Jenny: Tack själv! Bus-Ed som inte vill sova!
  Elin: Har fått suget tillbaka o ju mer jag skriver desto fler idéer får jag!
  Sara: Hos oss är detta ett nytt fenomen. jag trot tyvärr att hon har lärt sig det av mig. Jag tar nämligen av henne strumporna så fort vi kommer innanför dörren för att hon inte ska halka när hon gå-övar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.