God morgon onsdag!

Vi ska alldeles strax iväg till öppna förskolan här i området. Ska träffa en av våra mamma/bebiskompisar som vi inte sett på hela sommaren. Ska bli superkul att ses. Maja sov till sju imorse o nu verkar hon vilja hoppa över sin förmiddagsnap, så vi får se hur länge hon orkar stanna.

Fick föresten hem en rabattcheck från Lindex som ger 25% på hela köpet…. är nästan för bra för att missa. Funderar på att klicka hem något från hemsidan, någon som handlat därifrån?


Den här kanske borde få komma hem och bo hos mig?

4 tankar på “God morgon onsdag!”

  1. Jag har handlat från deras hemsida massor med gånger! Det är supersmidigt(och billigt). Bara att hämta paketet i närmsta butik, och vill man göra ett återköp gör man även det i butiken. Smart va?
    Ha en bra dag!

  2. Jupp har handlat därifrån 3 olika gånger, köpt strumpor med hemleverans, jacka till Rasmus som jag hämtade i butik och nu har jag beställt overall till Rasmus med hemleverans som inte kommit än dock… =)

    Kram Madelene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.