Drömmer om nya hemmet

Många tankar går just nu till vår nya lägenhet. Vill så gärna få det riktigt fint där, eftersom lägenheten har potential att bli ett drömhem. Vi ska ta det en bit i taget, dels är ekonomin begränsad nu när jag är föräldraledig och dels vill jag att vi ska bo in oss riktigt ordentiligt så att vi inte tar för snabba beslut och sedan ångrar oss. Lägenheten är väldigt ljus, det mesta går i vitt. I våra sovrum finns varsin fondtapet från Boråstapeter. I Majas rum är fonden rutig i beige och vi har en tvärrandig, beige tapet. De är riktigt snygga, så vi tänker behålla tapeterna ett tag till. Vi har bestämt oss, i det stora hela, på att ha ganska mycket ljusa möbler med några mörka inslag (bland annat expedithyllan som vi redan har och köksbordet som vi är sugna på i mörkbrunt).

Jag har blivit riktigt inspirerad av Englas och Gizmolinas klädskåp till sina sessor och skulle så gärna vilja ha ett till Maja. Har hittat ett hos Ellos (se bild). Tror att det är det som Engla har. Det är verkligen superfint. Men det kostar över 3 000 kronor och det är lite väl mycket pengar tycker jag. Drömmen är ju att hitta ett liknande till ett bättre pris. Får helt enkelt hålla ögonen öppna på blocket och andra ställen. Någon som har något tips?

4 tankar på “Drömmer om nya hemmet”

 1. Hej!

  Vi har köksbordet i brunsvart och måste bara varna lite… Det är jättesnyggt MEN det blir liksom avskavt och då kommer den ljusa färgen under fram. gäller väl framförallt på stolarna som hör till men man kan även se det på bordet. Vi har endast haft det i 1,5 år. Men det blir väl lätt så med fanér.

 2. Hej där!
  Förstår att ni längtar efter nya lägenheten nu! 🙂 Jag längtar också efter nytt boende men än har inte det perfekta dykt upp så det vi har nu får duga så länge. Bor ju i en trea så Hedda har sitt egna rum och det är skönt.
  Jag vill också ha ett fint klädskåp till henne men har inte heller hittat ngt med lagom pris!
  Vad kommer du ha för stil i Majas rum? Rosa? 🙂
  Hoppas ni mår bra annars!

  Stora kramar/Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.