Usch så trist…

… att nätet krånglar precis hela tiden (bloggar som sagt från gannens modem, stygga mig, men inte ens det funkar som det ska). Och eftersom det är mindre än två veckor kvars tills vi flyttar till nya fina lägenheten så känner jag att jag helt enkelt får ta tag i modem-eländet (tror att själva burken har blivit för gammal) när vi är på plats. Pratade löst med comhem om det, och det kunde ta lite tid att få tag i ett nytt, så det vore ju dumt om det skulle försvinna i flytten.
… att jag blivit toksjuk. Igår jobbade jag min första dag på över ett år. Var redan förkyld innan jobbnypremiären men efter en dag i drag (urkallt i butiken) och en massa prat med trevliga kunder så sa kroppen ifrån. Vaknade med feber och utan röst. Så fånigt, T fick till och med ringa och sjukanmäla mig eftersom jag inte fick fram ett pip. Så nu ligger jag nedbäddad och tycker synd om mig själv.
… att jag får trista kommentarer när jag är borta. Jag ska inte behöva förklara mig. Hoppas några av er är kvar tills jag kommer igen på riktigt. Men å andra sidan är det kul att förstå att många av er trivs så bra här inne. Och väldigt smickande att jämföras med Prinsessan och Engla. Två av mina absluta favvisar. 
 
Nä, nu är det slut på tråkigheter. Måste bara berätta lite om vår vecka. Jag och Maja har haft Öppna Förskolan-premiär (därav förkylningen, både jag o sessan snorar o hostar). Vi var på sångstund. Maja tyckte att det var sååå mysigt att krypa omkring och leka med de andra barnen, lyssna på sången och skaka på marakasen (stavas det så?). Det kommer absolut inte bli något problem för henne när det väl är dags att börja på dagis. Men som tur är (för mamma) är det ett bra tag kvar tills dess.


Gulle-Maja på Öppna förskolan i randig tröja från Polarn o pyret, spetsbody från H&M, velourbyxor från Nicole Design och skinnskor från Vincent.

9 tankar på “Usch så trist…”

  1. åh nu blir jag nyfiken, har ni klippt Maja? Ser ut som det är lite kortare i nacken. Anledningen till att jag undrar är för att jag inte kan bestämma mig om jag ska klippa Källas vildvuxna kalufs eller om jag ska vänta ett tag till…

  2. Michelle: Tack för dina värmande ord! Kul att du gillar bloggen!
    Lina: Det gör jag med, är sjukt bloggsugen men man blir så ledsen när intew tekniken fungerar som den ska.
    Mia: O tack vännen!
    Sara: Nej, Maja är inte klippt. Där bak är det långa håret sedan tidigare ganska avskaft (en liten slatt finns kvar) o på senare tid har det kommit mer tjokt hår, som förstås är kortare än det gamla. Jag har inte gjort något åt håret, tycker att det är så sött att hon ser ut som ett bustroll.

  3. Roligt att läsa nåt från dig igen. Det är ju för att jag tycker om att läsa din blogg som jag blir så besviken när den inte uppdateras. 🙂

  4. Usch då. Jag hoppas inte min kommentar uppfattades som negativ. Det var verkligen inte meningen. Dålig formulering av mig i så fall. Det var snarare en komplimang för jag tycker det är sååå roligt att läsa din blogg och få följa Majas framsteg, har själv en liten dotter på nio månader och har läst din blogg sedan jag blev sjukskriven p g a min graviditet i oktober. Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.