Utmanad

För en tid sedan blev jag utmanad av Sophie att lista de bloggar jag läser dagligen. Eftersom jag inte har möjlighet att vara inne varje dag kommer här en lista på vilka bloggar jag läser regelbundet (utan inbördes ordning):
Engla – Henne har jag läst hur länge som helst. Hon är riktigt proffsig och har en skön blanding på sin blogg. Extra roligt är det att hennes dotter Jolie är nära i ålder till min dotter Maja.
Prinsessans Dagbok – Älskar Josefines sätt att se på vardagen. Jag blir alltid lika glad när jag kikar in hos henne. Uppdaterar ofta, det finns alltid något nytt att läsa.
Gizmolinas – En till glädjespridare. Det är jättemysigt att få läsa om hennes liv och hennes projekt. Har en häftig inställning till livet. Shoppar och inreder sjukt snyggt!
Vickantikkan – En av våra mamma/bebisbästisar som skriver bra om sitt vardagsliv. Superfin blogg med mycket fina bilder. Är även författarinna till den eminenat Matplatsen.
Rrika – En till mammakompis som skriver om sin lilla flicka på ett mysigt sätt. Mest vardagsbetraktelser.
Sophies fashion – Min kära bloggkollega som skriver en fantastiskt vacker blogg med tyngd om mode. Riktigt mode.
Bellans mamma – Också en vännina, som mest skriver om sitt liv som småbarnsmamma. Alltid kul när man kan hålla sig uppdaterad om vänners liv.
Sybubblan – En till vän och nybliven tvåbarnsmamma. Grym tjej som syr superfina barnkläder (Maja har flera stycken) under märket NicoleDesign. Hon skriver på ett okonstlat sett om allt som händer i hennes liv.
Litenoettrig – En till nybliven andragångsmamma. Journalistvän med en vass penna. Har ett annat perspektiv än mig som alltid är lika intressant att läsa.

11 tankar på “Utmanad”

 1. Meh! Stina!! Min blogg då!!??
  Vi måste ses snart och prata lägenhetsköp. Eftersom jag numera är en hårt arbetande kvinna får vi ta det en kväll eller helg. Vad sägs?
  Kramar

 2. Katastrof att du inte uppdaterar oftare. Detta var ju en så mysig blogg och så roligt att läsa om lilla Maja….. Tittar in här varje dag och hoppas – men nej. Synd!

 3. Helt värdelöst. Här händer inget.
  Innan när din dator klyddade, klart man har överseende. Men sluta helt. Nej, slutar läsa nu.
  Ha ett bra liv. Prinsessan har en son och en på G och hon klarar uppdatera. Engla är det aldrig bloggtorka heller. Så att man har barn är ingen ursäkt!

 4. haha vad är det för ufon här som klagar på att du inte uppdaterar??!! de ska väl vara glada att du delar med dig och de får läsa över huvudtaget.. har de inget eget liv utan måste tvinga nån att uppdatera så att de ska ha nåt att läsa så är det ju deras problem..

  stackars er som blivit sjuka!! då ses vi kanske inte i morn?? oliven är oxå toksnorig.. vi måste nog hålla oss i från öppna förskolan ett tag så hon hinner bli frisk så vi kan vaccinera henne inför thailand.

  kram på er och krya på er!!

 5. Men shit vilka tråkiga kommentarer! De får väl skaffa ett liv själva och inte helt hänga upp sig på någon annans…Jisses!

  kram

 6. men va e det för folk som ens orkar skriva sånna komentarer.. skit i dom.. Läser gärna men stressa inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ses snart! Kram

  PS krya på er DS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.