Veckan som gått

Hm, har hyfsat dåligt samvete för att jag inte bloggat på länge. Har många ursäkter: Daton funkar bara i sovrummet, och jag kan nästan bara blogga när Maja sover, och det gör hon, ja just det, i sovrummet. Sen har vi sovit illa hela veckan, på grund av Majaförkylning, så när Maja har sovit har jag också passat på. Har dessutom plöjt igenom alla mina inredningstidningar och rivit ut inspirationsbilder. Så nu har jag en hyfsat klar bild av hur jag vill ha det i nya lägenheten. Ska bara se till att herrn i huset tycker samma sak, hehe. Nåja, i veckan har vi i alla fall sysslat med följande:

 Maja älskar att rota i tvättmaskinen. Jag lägger in tvätt och hon tar ut den. Hon gillar när den är igång också. Då står hon och tittar på när tvätten åker runt runt. Det ska bli så skönt att få ett rymligare och framför allt snyggare badrum. Plastmattan inne i vårt nuvarnande är hemsk. Och badrummet i övrigt är riktigt standardtråkigt och litet. Det ska bli lyxigt med ekbänkskiva, bra maskiner och bubbelbadkar.
 I veckan var vi på första ettårskalaset bland Majas kompisar. Olivia fyllde redan i juli, men alla, inklusive födelsedagsbarnet själv, var bortresta, så det blev nu i stället. Lilla Oliven hade riktigt bråttom ut, redan i vecka 30 kom hon. Men som ni ser är hon numera lika stor som sina kompisar som är födda efter full tid (ja, till och med övertid för Majas del).
 Vi mammor skålade i champange och firade vårt första år som föräldrar. Så nice med bubbel!
 Igår morse lät vi pappa sova ut och var på promenad. Maja somnade på en sekund i vagnen och jag styrde stegen mot vårt nya område. Från porten är det en minut att gå ner till vattnet. Ska bli så härligt att ta med frukosten i en korg och äta den med havsutsikt.

8 tankar på “Veckan som gått”

  1. aj då så maja har varit förkyld? olivia och jag vaknade förkylda i går o sen har det bara gått utför. nu är vi i örebro och försöker vila upp oss lite.

    kram på er och hoppas majsan mår bättre nu!

  2. Vad härligt att du är tillbaka 🙂 Har kikat in ibland, men inga nya inlägg. Men nu! Har länkat dig i min blogg nu, så fler kan få följa erat nya liv med lägenheten och allt annat som sker för er! Jättekul! Stina var det va? 🙂

    KRAM♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.