Ett eget rum

Lisbeth Dahl har gjort denna söta ask som trollar bort småsaker. Från Ljuva Ting.

Jag och T har nog så smått börjat inse att vi inte kan bo i vår lilla tvåa hur länge som helst. Lilla Maja behöver ett eget rum. Dels stör vi varandra hela nätterna, så ingen i familjen sover speciellt bra just nu. Dels behöver vi någonstans att göra av alla lillans saker. Som det ser ut nu svämmar hela lägenheten över av kläder, leksaker, filtar, gosedjur och böcker. Alla Majas. Och det går snart inte att blunda för all röra. Vi drar oss till och med för att köpa rejäla och ordentliga leksaker. De tar ju så stor plats. Jag har kikat runt på olika webbshoppar och det finns hur mycket fint som helst för barnrum. Jag är, inte helt otippat, inne på ett prinsesstema till Maja (måste ju passa på nu när jag än så länge får bestämma hur hennes rum ska se ut). Tänk er vit och ljus bas med inslag av rosa, så förstår ni nog vad jag menar. Å, vad kul det vore att kunna fixa ett fint rum till henne.

2 tankar på “Ett eget rum”

  1. Förstår att nu börjar känna så! Vi har en trea och det är jätteskönt att kunna ha ett eget rum till Hedda, just nu väntar vi på en utdragsäng som hon ska få ha i sin säng för hon gillar inte alls spjälsängen utan vill bara sova i våran säng, varken jag eller hon sover jättebra utav det. M märker inget! 🙂

    Ljus färg (vit elr beige) som bas och rosa inslag är jättefint! Hos oss är det en ljus begie som bas och sen väldigt mycket rosa och vitt! Och det är sååå fint.. (jag skulle kunna inreda hela lägenheten så om jag fick..hihi.. nästan ialfl!) 🙂
    Hur som helst, hoppas ni får en härlig kväll, lycka till med bostadsletandet, lösningar, ideérna och allt det där! 🙂 En sida som är full av inspiration är: http://www.styleroom.se/
    Där kan jag sitta hur länge som helst och bara kika.. 🙂
    kram på dig tjejen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.