Äntligen!

Igårnatt sprack Majas första tand igenom! Duktiga tjejen har haft det lite jobbigt de senaste dagarna/veckorna så vi har anat att det var på g, och nu är den alltså på väg upp. Vi har faktiskt varit lite oroliga, hon är ju över tio månader o har tills igår varit tandlös. Medans hennes bästisar haft både en o fyra tänder. Men nu är den första alltså här! "Det var på tiden", sa T. "Hon ska ju snart tappa sina mjölktänder!"

Publicerat i Maja:

5 tankar på “Äntligen!”

  1. Min son var över ett år när han fick sin första tand, då fick han 4 tänder i rask följd! Nu är han 19 månader och har fortfarande "bara" 4 tänder – i överkäken, så han har fortfarande svårt att tugga vissa saker. Men resten kommer väl så småningom!

  2. Grattis till första tanden!! Vilgot fick två på en gång för någon månad sen nu. Jag själv var helt utan när jag fyllde ett =) så det är ingen fara med Maja. Ju senare man får dem ju senare tappar man dem o det ska ju vara bra =) har jag hört…

  3. Min ELla fick också första tanden vid 10 mån och fortfarande har hon bara 9 tänder (är nu 1,5 år). Man ska tydligen inte oroa sig så länge första tanden kommer innan 2 års ålder 🙂 Jag trodde vår dotter skulle vara tandlös tills hon börja skolan 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.