Mitt bland hajarna

Igår hade jag och Maja det riktigt mysigt. Vi var på utflykt med mamma, pappa och sis. Första anhalt var vattenmuseet Aquaria på Djurgården. Maja var superfaccinerad av alla fiskarna och pekade och "pratade" hur mycket som helst. Efter museet promenerade vi upp till Rosendahls trädgårdar för lunch. Mums!

Stora akvariet var riktigt häftigt, man var nästan inne bland fiskarna (och hajarna!)

Maja i mosters trygga famn. Det gråa, suddiga är en haj.Mor o dotter

Maja somnade lägligt precis innan vi skulle äta lunch.

10 tankar på “Mitt bland hajarna”

  1. när blev majsan så stoooor!! jag hänger inte med 🙂 och vad lika ni var på bilden faktiskt, det ser jag inte så lätt live.

    Måste ses i veckan! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.