Hej igen!

Oj, vad jag har varit dålig på att blogga i sommar. Hoppas det ska bli skärpning! Snart är ju hösten här och då blir det förmodligen lite mer livat härinne.

En snabb uppdatering: Hela familjen har nu varit lediga tillsammans i tre långa sköna veckor. Det har varit så trevligt att vara tillsammans så mycket. Förra veckan häslade vi på hos Majas farmor i Blekinge ioch bodde en vecka i hennes nya sommarstuga. Så mysigt. Vi hade toppenväder och Maja fullkomligt njöt i sin nya paddeling pool. Majas nyaste grejer är att på allvar vinka tillbaka när man vinkar till henne. Hon pekar upp i taket när man frågar var lampan är (hon pekar mest på måfå, det spelar inte så stor roll om det finns en lampa där eller inte!). Hon går när vi håler i henne (springer nästan). Inga ord (men ibland låter det som om hon säger "tack" när hon får något) och inga tänder. Men det kommer väl. I söndags blev hon tio månader. Det är inte klokt vad tiden rusar iväg. Det är snart dags att plannera sessans ettårskalas. Sådärja, det var vad som hänt.

Idag har vi förresten varit på urflykt till Sickla Köpkvarter. Vi skulle egentligen besöka Andys Lekland, men det var helt galet mycket folk, och lite väl dyrt. Maja är nog också lite väl liten för att uppskatta leklandet. Så vi lunchade god stenugnsbakad pizza och shoppade lite. T hittade den snyggaste tröjan jag sett på länge på H&M för ynka 249 kr och jag norpade åt mig en superfin höstkjol för samma pris i samma butik. Tänkte inviga den i kväll när jag ska ha en kär vän på middag. Hon behöver verkligen muntras upp, så hon ska få smaka på den bästa ananspajen som finns.

8 tankar på “Hej igen!”

 1. Tänk i början kändes det som det var jättestor skillnad i ålder mellan Ed och Maja men nu är det ju nästan ingenting, hehe. 🙂 Jag har ingen koll på om det varit någon som promenerat på länge, har du varit med? Jag har inte varit på hela sommaren… Kanske dags att börja igen 🙂

 2. Hej på er! Ni verkar ha haft det superbra! Men tänkvad snabbt sommaren går.. Känns inte länge man längtade ihjäl sig efter lite sol och värme och nu är det snart höst redan. Men men! 🙂
  Hedda har också älskat att bada i sommar, får besöka badhuset mkt fram över! Önskar er en trevlig kväll, hoppas du lyckas muntra upp din vän! KRAMAR

 3. kul att höra från er!! härligt med lite ledig tid i hop. Micke har redan varit hemma 9 veckor, fattar inte hur snabbt det gått!! en vecka kvar sen är man själv igen med oliven, ska iof bli lite skönt det med 😉 Hoppas vi ses snart!!

  kramar!!

 4. Jenny: Det har varit sommaruppehåll, men jag tyckar att vi borde dra igång tisdagsprommisarna snarast. Behöver bli av med lite från semestern 😉
  Sofia S: Även om sommaren varit toppen ska det faktiskt bli lite skönt med en ny årstid! Har du
  slutat blogga?
  Emma: Tack!
  Vickan: Lyx m tio veckor tillsammans! Vi får styra upp en dejt snart!

 5. Åhåhåh! Ettårskalas minsann, det sa du inget om. Det ser jag fram emot, ett med ballonger och tååårta.

  Hoppas det gick bra igårkväll, jag har tänkt massor på det där. Usch.
  Kram!

 6. Hej där!
  Ja, det hände en trist grej med bloggen så jag valde att stänga ner den. Ledsamt men sant! Men jag hoppas vi håller kontakten ändå? 🙂 KRAMAR! Önskar er en härlig lördag kväll!

 7. Hej tjejen.

  Du vet väl att Andys är gratis för barn under ett år?
  Men som sagt…galet mycket folk. Det lär nog lugna ner sig om ett par veckor när alla barn börjar dagis och skola.

  Hoppas vi ses på en fika framöver!

  kram
  Petra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.