Latare dagar får man leta efter

Ni får ursäkta min frånvaro kära läsare. Vi har semester och gör inget annat än solar, badar, spelar alfapet och umgås med nära och kära. Vårt internet krånglar (igen) så ni får nog stå ut med stiltje ett tag till. Bjuder på bilder från förra helgen då Maja fick en fin lära-gå-vagn av mormor och morfar.

6 tankar på “Latare dagar får man leta efter”

  1. Fröken Isaksson: Tack!
    Linda: Nej, vi beställde från http://www.babytrader.eu. Vi betalade med visakort (hela tusen kr billigare än här hemma). Vagnen kom efter exakt en vecka (snabb lev mao). Allt gick supersmidigt och de har grym service. Vet flera andra som har beställt från samma sajt. Som förstagångskund får du 50 euro rabatt när du beställer för över 800 (vilket du gör m buggan). Maila gärna om du undrar något mer!
    Alexandra: Åh, så spännande. Måste kolla in din nya blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.