Myshöst för mysMaja

Idag damp H&M:s höstkatalog ner, och det passade ju utmärkt eftersom regnet har öst ner i stort sett hela dagen. Maja ska nog få ett paket med kläder till hösten. Mysiga plagg som tål krypning och gåträning. Men frågan är vilken storlek jag ska beställa? Hon har fortfarande 74, har börjat så smått på 80 även om det mesta är väldigt stort. Tror ni 80 räcker? 86 känns ju enormt!

Publicerat i Maja:

11 tankar på “Myshöst för mysMaja”

 1. Ella har precis vuxit ur stl 86. och hon är ju som bekant 2 år… Hon är dessutom ganska lång för sin ålder… Kanske det kan vara till nån hjälp???
  Stl 80 vill jag minnas att Ella hade ganska länge till skillnad från 86 men det är ju olika för varje barn… Svår fråga…

 2. 2008-07-21 @ 22:28:18

  Postat av: Lotta

  Min son är 1år och 5månader och jag har beställt 86 till honom och det är förstort men ändå ok att växa i under hösten

 3. 80 blir säkert perfekt. Annars är det ju bara att byta. Det är min plan. 😉 Bra priser för vardagskläder iaf, beställde 5 tröjor o 2 par byxor för 450 kr – med rabattkod. Och fick en fleecetröja på köpet. Mycket nöjd. 🙂

  Ha det gott!

 4. Jag kör på storlek 80 i höst till Vilgot. Han har mest 74 nu. 86 är ju superstort som du säger. Man vill ju ändå att kläderna ska passa… hyfsat. Tänkte också beställa den där vita koftan =) Jeansen har han redan och de är VÄLDIGT stora i storleken. Det räcker nog med 74 där… det har vi.

  Ha det bra!

 5. Jag tror 80 kommer räcka! När Hedda hade börjat med 80 och hade en del i det började jag köpa 86 och hon hade det lite grann men helt plötsligt var 86 väldigt stort och hon stannade på 80, så idag köper jag både 80 och 86 beroende på märke och vad det är för typ av plagg. De stannar ju änna upp när de börjar krypa/stå och gå!
  Hoppas jag hjälpte dig ngt.. KRAM!

 6. Jag brukar köpa 86 på överdelar nu inför hösten men 80 på byxor. Det är lite stort men det är ju ett tag tills det blir kallt (förhoppningsvis) och det går ju att vika upp så länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.