Finally friday!

Finfredag idag. Vi firar ju att T äntligen går på semester. Så dagen handlar om förberedelser inför den gemensamma ledigheten. Jag har städat lägenheten nu på eftermiddagen och så fort Maja vaknar från sin nap ska vi iväg till Farsta och handla vin och mat inför ikväll (semesterfiraren har önskat hemmagjord pizza, inte mig emot). Maja ska också får på sig en klänning, får se om jag får till en bild på henne lite senare.

Idag har jag på mig en gammal favorit från H&M trend. Till det ett par leggings från H&M Divded.

3 tankar på “Finally friday!”

  1. Ja det är rktigt skönt med ett eget sovrum till lillen. Det bästa är nästan att han började sova hela nätter direkt när han fick rummet! Jag tror att han stördes ganska mycket av oss på nätterna.(Han har sovit där i ca 1,5 månad nu).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.