Dagens Maja


Idag är Maja fin i klänning/tunika från Polarn o pyret, strumpbyxor med ankstjärt från Lindex och hårspänne från H&M. Hon leker med sin nya leksak som vi köpte på BR idag.

12 tankar på “Dagens Maja”

  1. Den är så söt den tunikan! Min lillsnärta springer runt här med sin också just nu, fast i handen. Hon älskar när jag lägger fram vad hon ska ha på sig så kan hon springa runt naken en liten stund och sedan kommer hon till mig och pekar att den ska på. Hon försöker lägga tunikan själv på huvudet och hoppas att det går men ja,.. hihi, hon kommer bli en typisk bestämd dam som alltid kommer kunna allt själv. 🙂
    Hon är så söt Maja, och vilket hår! Har ni klippt henne ngt ännu? Jag tänkte jag skulle gå och ta topparna på Hedda snart, känns som om det är lite slitet där och jämna till det lite men vill ändå att hon ska spara till lite längre. Skönt att det är godkänt att ha hårspänne annars hade vi fått tagit luggen för länge sen!
    Hoppas ni får en härlig semester tillsammans alla tre, njut! Stora kramar från oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.