God morgon måndag!

Så här superkoncenterad bli Maja så fort det är reklam på tv. Hon bryr sig inte om programmen, men så fort reklampausen kommer kan inget annat fånga hennes uppmärksamhet. Undrar om det är musiken som lockar?

Måndag igen, efter en toppenhelg. I lördags hängde vi i parken, hela lilla familjen. Vi åt lunch på en filt och gungade. Igår åkte vi till Nynöshamn med Majas farfar och blev bjudna på lunch. Så mysigt!

Till veckan hoppas vi att  vi ska kunna träffa lite kompisar och på frdag går T på semester. Idag tar vi det lungt. Sol har utlovats, men just nu ser det mest grått ut.

12 tankar på “God morgon måndag!”

 1. Okej, härligt! Ja vi hoppas oxå att det blir mysiga stunder i plurret!!
  Vilken sötis som sitter o ser på tv! Tilda älskar tvn! Inte bara reklmen utan allt! Titta på golf med morfar är en höjdare!
  Ha en fin måndag! Kram

 2. Sådär är Edvin också..Favoritreklamerna är coops reklamer med bebisarna och Enirogubben som hoppar fallskärm. Dom pratar han med. Annars är det en favorit att kolla på Keno..haha

 3. En fråga: Varför drar så många mammor upp byxorna så långt upp på bebisarna? Brukar du ha byxorna uppdragna till armhålorna? Ser ju för taskigt ut! Varför förstöra annars coola lindexbyxor? (ser i alla fall ut som såna)

 4. Måste bara säga att hon är för himla gullig er lilla tjej. Har följt din blogg sedan hon var nyfödd. Fick själv mitt 4:e barn i samma veva.

 5. Fröken Isakson: Det måste vara något undermedvetet som lockar dem, något slags säljknep 🙂
  Linda: Maja tackar för komplimangen!
  Donnasandra: 🙂
  Emma: Golf har vi aldrig testat, men fotboll gillar hon skarpt. Det kanske är något med det gröna!
  Maria: Tack själv!
  Carolina: Maja äääälskar Eniro (jag med).
  Jag: Haha. Av många anledningar. Dels är tröjan en t-shirt, inte body, och när hon kryper åker den lätt upp, den höga midjan förhindrar en kall mage. Och det är ju dessutom inne med hög midja 😉
  Jenny Oj, fyra, häftigt! Kul med en trogen läsare!
  Karin: O, tack kära du! Ja, hon blir nog blond tillslut.
  Linda m 4 barn: En till fyrbarnsmorsa, coolt! Maja har inte sett så mkt barnprogram ännu, men reklamen verkar räcka gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.