Nya steg


Bilden är lånad från Lekmer.se

Eftersom Majas största nöje just nu är att resa sig upp mot möbler i tid och otid har jag förstått att gången kanske inte är så långt borta. Därför är jag sugen på att skaffa en lära-gå-vagn till lillan. För att uppmuntra utveckligen. Jag är sugen på denna dockvagnsliknande saken från Micki. Den är ju bara så söt. Kan se henne framför mig, hur stolt hon kommer att vara när hon kan gå bakom den.

Publicerat i Maja:

11 tankar på “Nya steg”

 1. Den är supersöt!Vi har den, men jag måste upplysa om att det där är mer en dockvagn och inte en gåvagn…skillnaden är att gåvagnen kan man dra åt hjulen på så att det blir lite motstånd och "lite trögt" för barnet när det lär sig gå. Dockvagnen är perfekt när de väl går men innan dess fungerar den inte så bra…(kanske med tunga böcker i den men det är knappt…å andra sidan kan jag säga att vi även har köpt en gåvagn och den använde hon bara en kort tid, nu samlar den bara damm (visst kan barnet leka med den sen med men dokvagnen är ju sötare och lite roligare när de blir äldre)

  Vet inte om du blev klokare men jag ville bara säga så att du inte blir besviken om dockvagnen är svår för Maja att gå med i början, låna en gåvagn först vetja om du känner ngn som har en sån!=)

  Maja är så fin!

  Kramar!

 2. Jag håller med Johanna här ovan!
  Hedda använde inte sin gåvagn alls mkt, så låna en om du har möjlighet! Jag kollade också på den söta prinsessvagnen när vi skulle köpa men kände med en gång att den var för vinglig o ostadig, plus att det inte gick att dra åt hjulen och då går det på tok för fort för att lillfian ska hänga med! Hoppas ni har en bra dag, här vankas det kalas och vi står i valet o kvalet om vi ska duka inne eller ute, hoppas på det sistnämda men några mörka moln börjar visa sig och de har sagt åskskurar så jag blir lite orolig. Kram på er!

 3. Judarna och CIA är ju en fara förstås (i och med hjälper judarna – även Obama har ju sagt så). Dom dödar ju och är överreligiösa och tar uppfinningar och intellektuella ideer (genetiskt, kulturell mem etc). Och rätt till land (englands misstag)= bättre å upplösa landet för fredens skull.
  Einstein tex Newton var ju tidigt ute och hade enligt flera kunnat få fram relativitetsteorin (men ägnade sig åt apokalyps och religiösa grubblerier som hämmade hans kreativitet). Även poincare var tidigt ute – bara tankeled till – men var både enligt sig själv lite korkad (tänke långsamt = låg bandbredd som vi idag med biokemi kan förbättra).
  Judarna är ju lite falska – utnyttjat förintelsen jfr med försäkringslösningar och ansvar som Bengalien och slavhandel etc förr i tiden.
  Man kan ju fråga sig.
  Men vi ska ju tänka på väst (helst euroasien).
  Det är vårt projekt (det är en sorts strikt logik hos judarna som inte har kreativitet, vårt adelsmärke, ger demokrati, open access och frihet = kanske är lite för generöst men är vårt adelsmärke i kulturell mening). Polarisering med ryssland etc är skadlig likaså.

  Einsten tex var ju en horbock (jfr västerländska vetenskapsmän som varit bättre och försökt nå sanningen – det gör ju inte judarna= pengar, makt, egenintresse och utnyttja andra nationer)
  Bäst är att få väck dom – etniskt skitfolk som inte tillför något (vi har fel fokus här = samma folk i kristna högern i usa)
  http://strikeforcevetansvarreligionen.blogspot.com/

 4. Underbart att ni är "tillbaka" om jag inte sagt det tidigare. 🙂

  Milo har ju bil-modellen o jag måste säga: den var kul i två dar. Nu står den bara. Denna prinsess-modell kanske är roligare på lång sikt dock. Den är ju sanslöst söt.

  Stor kram o ha det gott!

  V & M

 5. Johanna: Tack för tipsen! Trist att man inte kan skruva åt hjulen på vagnen.
  Linda: Tack!
  Sofia S: Hm, låna kanske vore något? Hoppas kalaset blev bra!
  Björn: Hmmm…ok?
  Emma: Visst är den!
  En Mölnbos liv: Din son skulle säkert gilla vagnen lika mycket som Maja borde göra
  Vera o Milo: Milo kanske återupptäcket bilen snart? Ja, vagnen är ju nästa vard att köpa för att den är så underbart gullig.
  Marie: Viist är den?
  Maria: Adoreble.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.