Godmorgon fredag!

Åh vad härligt att det är fredag idag, det betyder ju helg och två långa dagar med hela familjen. Om en vecka har T semester. Underbart att umgås och mysa i tre långa veckor. Det ska bli så kul att "visa" vår vardag för honom. Och hitta på mysiga aktiviteter.

Dagen är oplannerad. Jag borde ta hand om all tvätt och städa min och lillans garderob. Skulle vara skönt att ha det gjort inför helgen. Igår fick vi både storstädning och storhandling avklarade, så nu är det bara tvätten kvar. Vädret verkar vara sådär, ganska molnigt. Jag tror att vi ska gå och gunga lite på eftermiddagen och så får Maja sova sin nap i vagnen medan jag kan ligga på en filt och läsa. Det var så himla skönt igår. hoppas det spricker upp tills dess.

3 tankar på “Godmorgon fredag!”

  1. Rensa bland kläder borde jag också göra… har en kompis som ska få en killbebis o vill kolla på Vilgots gamla kläder =) men suck… orkar inte rota.

    Ha en bra dag!

  2. men hallå där tjejer är ni äntligen tillbaka på nätet!!!! har saknat er! Vi är fortf i Örebro, vi fastnade visst här 🙂 Åker upp till stkhlm i morn tillsammans med mina föräldrar och är där några dar ( för att lägga golv). Vi kanske hinner ses nåt då?? Ullis och Livia kommer hem från Portugal i dag tror jag så vi kan säkert få med dem oxå..

    Kram på er!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.