Vi lever…

… men det gör dessvärre inte vår dator. Därför har det varit oförskämt tyst här på bloggen alldeles för länge. Tack rara ni för era fina "vi saknar dig"-kommentrarer! De värmer. Just nu har jag fått låna en dator av min kära mor. Men bara den här veckan, sen måste jag hitta en bättre lösning (typ fixa vår dator). Nåja, nog ordat om detta. Vi har ju hittat på saker under tiden vi varit "borta". Så här kommer en kort resumé:


Nya vagnen

Här ser ni en bättre bild på nya buggan. Vagnen som vi för övrigt fullkomligt älskar btw. Den är svart och brun med ett rosa parasoll. Vi har även köpt en ny skötväska, en Ski*hop i brunt och rosa. Mycket praktisk, snygg och liten. Den passar perfekt till bugaboon. Maja trivs bättre och bättre i sitt nya vrålåk. I början hade hon lite svårt att komma till ro, men numera fnittrar hon så fort jag lägger henne i vagnen. Jag är väldigt frestad att köpa till en rosa åkpåse till hösten…

Bröllopet

Förra fredagen, på självaste nationaldagen, vigdes min äldste kusin och hans stora kärlek. Brudparet kunde inte ha valt en bättre dag att säga ja till varandra på, solen strålade ikapp med alla leenden. Efter vigsel i den sötaste kyrka jag sett väntade god middag och en hejdundrande fest som pågick hela natten lång. Bröllopets dresscode var frack, och ingen kunde vara nöjdare än jag. Äntligen fick jag en chans att klä upp mig till tänderna. Jag valde en syrenlila långklänning. Till den bar jag silverpumps, silversmycken, en sjal i benvitt i kyrkan samt en benvit aftonväska i satin. Åååhhh, vad sugen jag är på att gifta mig nu.

Ännu mer parkhäng

Självklart har vi träffat vår mamma-och-bebisar-kompisar. Många parkbesök har det blivit – ett perfekt sätt att umgås på. På bilden ser ni några av Majas bästa kompisar (fr vänster Maja, Livia, Olivia och Ebba). Alla bebisar är nästan jämngamla och vi mammor har verkligen hittat varandra. Vi träffas minst en gång i veckan.

Senaste Maja-nytt:

 • Maja ålar numera. Hon är snabb som blixten när hon sätter av. Hon sitter även superstadigt, och tar sig från sittande ställning till ålställning alldeles själv.
 • Senaste grejen är att vinka. Hon vinkar i tids och otid och ibland även på beställning.
 • BVC-besöket i fredags visade +2 cm på måttbandet och + 100 g på vågen (inte mycket, men bvc-tanten sa att det berodde på att hon har börjat röra sig så mycket. Nya siffror är 71 cm och 8 920 gram. Vi närmar oss stl 80 med stormsteg.
 • Maja har ärvt sin fars fotbollsintresse. Hon fullkomligt älskar fotbolls-EM på TV. Självklart har både hon och Pippi-dockan (tack farmor) varsion sverigeoutfit.
   

Det var nog allt för denna gång, men vi kommer snart tillbaka. Det lovar vi!

14 tankar på “Vi lever…”

 1. Kul med ett inlägg, undrade just vad som hade hänt. Vad fin du var på bilden och vad Maja blivit stor. Vad bra att ni trivs med vagnen, vi älskar också våran även om vi ofta använder sulkyn med liggläge hemma på dagarna (Melvin sover bättre i den)

 2. Apropå vagnen, vi funderar på en ny snart…Hur länge har ni tänkt ha den tror du? Alltså: hur länge "räcker" den/tror du ni kommer köpa någon ännu mindre och smidigare när hon blir större eller är det den som gäller?

 3. Vilka fina bilder på söta badtjejen och söta mamman! Den lila klänningen var verkligen superfin! Sugen på en runda på stan nån dag i veckan?

 4. En mölnobos liv: Tack för de fina orden!
  Jessica: Ja, visst är den rosa nyansen så fin?
  Sophie: Ingen fara. Varsågod för uppdateringen 🙂
  Carro: Jag har funderat länge på det där, vagnen ska ju funka upp till tre år. Men jag har svårt att se att en stor treåring ska få plats. Vi har ju Maclarensulkyn som vi kan ha när hon blir större. Ambitionen är att använda buggan så länge som möjligt. Jag hoppas att vi kan ha den tills hon blir 2 1/2 iaf.
  Helene: Systerts fot är fit for fight! Ska höra med henne om jag får lägga upp henne på bloggen. Har en urfin bild på henne.
  Anna: Åh, det hade varit så mysigt! Jag ringer dig, så kanske vi kan få ihop något!

 5. Roligt att ni är tillbaka =)

  Verkar vara många datorer som pajar för tillfället! Våran stationära och flera vänner till oss har fått virus och skit! Inte bra.

  Vagnen är gudomlig!! Om man nu kan säga så om en vagn haha. Skulle vilja byta ur våran… sugen.

  ROligt med ålning =) VIlgot har börjat ta sig fram och ställa sig upp =O inte så bra… men skoj att se!

 6. Hej svejs.
  Kikar in hos dig och tittar runt.
  Blir lite nyfiken på vilket bildredigerings program du har. Är nämligen i shoppar tagen när det gäller ett bildredigerings programm..

  Kram från Nettisens

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.