Superdag

 

Igår spenderade vi hela dagen ute. Ts kusin sprang Stockholm Marathon och självklart var vi där och hejade. Han gjorde sitt livs bästa lopp (hittills) och kom i mål på en supertid, runt 2.50. Inte illa pinkat i den värmen. Hela tjocka släkten samlades i Rålambshovsparken för picknick. Vi spenderade eftermiddagen på en filt, sippandes "Dagens". Maja var på strålande humör (ända tills vi skulle försöka få henne att sova i all uppståndelse). Till slut somnade hon och sov över en timme i sin nya fina vagn. 

Vi avslutade dagen med en burgare på en uteservering. Där upptäckte vi att buggan inte bara är toppen att köra och att sova i utan även funkar utmärkt som barnstol vid matbordet.

22 tankar på “Superdag”

  1. Ja, visst är den?! 🙂 Helt klart världens bästa vagn. Vi har oxå precis bytt till sittdelen även fast Källa bara är 5 mån, men hon vill jämt sitta upp och avskyr att ligga!

  2. Vi har gjort precis som ni. Vi köpte först en Teutonia, typ största modellen, sen bytte vi till en Bugaboo och ångrar oss inte en enda sekund! Så himla smidig och framför allt praktisk! Det känns som om den har typ 100 funktioner.
    Ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.