Dagens planer

Idag är dagen fylld med trevligheter. Solsken har utlovats och jag och Maja ska träffa våra girls och picknicka i Vasaparken. Ska bli så himla trevligt. Redan klockan elva ska vi ses så jag och Maja är igång sedan länge. Har redan hunnit klä på Maja, gett henne och mig frukost och gjort iordning dagens matsäck.

Senare i eftermiddag ska jag prova klänningen som jag ska ha på bröllopet nästa vecka. Ska bli supermysigt att träffa Mamma och Syster som också ska prova. Min stackars syster har skadat foten och hoppar omkring på kryckor. Men tapper som hon är jobbar hon på och imorgon åker hon till en väninna i London. Maja hoppas ju förstås på en liten gåva från favoriten Baby Gap.

Jag tänkte avsluta dagen med att testa lite outfits inför bloggminglet imorgon. Vad tusan ska jag sätta på mig? Det är ju dresscode glamour…. Klänning känns ju givet.

Bästa av allt? Jsg har kameran med hela dagen, så imorgon dyker en "dagen i bilder" upp!

3 tankar på “Dagens planer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.