Lördagsgodis

Idag var jag riktigt sugen på klassiskt lördagsgods. Som tur var har videobutiken nere i centrum ett enormt utbud av plockgodis, så jag gjorde ett besök nu på eftermiddagen. Mums! Ska försöka spara något till schlagern om jag inte hinner sätta i mig allt nu på en gång 😉

4 tankar på “Lördagsgodis”

  1. Ooooh…vilken bild! 🙂 Här satt jag och slösurfade lite och så laddar jag din sida och möts av denna bild. Tur att sambon och sonen precis är iväg för att handla lite godsaker till ikväll, annars hade jag fått springa ner till närmsta kios för att fylla våran godisskål. Ha en trevlig kväll och hoppas du lyckats spara några godisbitar till tv-soffan ikväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.