Så där ja

28524-1196

Jag och Maja har spenderat den första morgontimmen med att köpa en ny vagn till henne (och till mig och hennes far). Vi sålde ju Kronan i måndags och nu är alltså en ny beställd. Det blev, kanske inte helt otippat, en Bugaboo Cemeleon. Vi kommer ju bara att kunna använda sittdelen, men eftersom det inte går att köopa den löst fick det bli ett duopaket. Vi valde en neutral färgsättning med chokladbrun bas och svart canvastopp. Men jag tänkte "pimpa" vagnen när den kommer med färgglada tillbehör. Vi har köpt vår vagn via Holland på Babytrader, där kostar vagen 1000 kr mindre än vad den gör här i Sverige. Jag känner flera stycken mammor som köpt sin vagn därifrån och alla är lika nöjda. Har vi tur hinner vagnen komma redan till nästa helg (lite skillnad om vi skulle köpa den till exempel på NK:s Sprall som har 6-8 veckors leveranstid).

Eftersom vi bara har behov av en sittvagn funderade vi ett tag på Bugaboons nyaste familjemedelm, Bee. Men vi fick höra att den inte går att köra i snön, och vi kan ju inte hålla tummarna för att även denna vinter blir snöfri. Om jag ska vara ärlig tycker jag dessutom att Cameleonen både är snyggare och känns stabilare än nykomlingen. Jag har hört så mycket gott om Bugaboo-vagnarna och har själv vart och klämt och provkört med Maja i, så jag har svårt att se att jag skulle bli något annat än nöjd med vårt nya köp.

9 tankar på “Så där ja”

  1. Du kommer bli jättenöjd! Vi har haft en bugga sedan lillan föddes för ett år sedan och har inte ångrat en sekund. Fast hade jag varit du så hade jag satsat på Been. Den är faktiskt grym (den med)!

  2. Härligt med en ny vagn! Vi har Been nu och jag är supernöjd. Jag har också hört att det kan bli problem med snö och den vagnen så vi har kvar den gamla vagnen också. Been var helt strålande när vi reste till Wien och eftersom vi har fler resor inplanerade så känns det som ett bra köp.

  3. Grattis, du har köpt världens bästa vagn! Vi är supernöjda med våran (fast vi har inte börjat använda sittdelen ännu).

  4. Linda: Hihi, man blir liksom sugen även om man är nöjd.Emelie: Vad kul att ni är nöjda. Jag tror ändå att det blev bäst med en Cemeleon.MiaShopping: Jag såg det, den verkar vara perfekt som rese- o sommarvagn. Vi har ju en Maclarenresevagn som vi är urnöjda med. Jag tror att alla buggor är bra köp, de är dessutom lätta att sälja vidare sen.Sara: Åh tack :-DFröken Isakson: Teutonia verkar jättebra, har en kompis som precis har köpt en, hon är urnöjd!

  5. Bra köp, jag är jättenöjd med vår. Finns nog egentligen bara en nackdel men det beror lite på vad för barn man har. Jag tänker på sittdelen, den är ju skålad så har man ett barn som helt plötsligt bara vill sova på mage så blir det jobbigt… som tur var så gick den fasen över rätt fort för oss men fy vad jobbigt det var den korta tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.