Konsten att klä ner en klänning…

28524-1194

Igår köpte jag en ny klänning. Igentligen är den en festklänning, men jag tycker att den passar lika bra till vardags. Men då med ett linne under. En klänning som är lika snygg till pumps som till sneakers med andra ord. Skön är den också. Den blir nog definitivt en sommarfavorit.

Svart klänning, Lindex
♥ Vitt ribbat linne, H&M Logg
♥ Svarta strumpbyxor, H&M
♥ Sneakers, Stadium
♥ Zippjacka, Adidas

Lovade ju en outfit bild på lilla tösen också. Men hon var inte ett dugg intresserad att ställa upp på bild idag, men jag lovar att ni får se henne nästa gång hon har sin nya kjol och sina finfina strumpbyxor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.