Mammalyx…

… är att ha en sovande bebis i spjälsängen…
… en nybakad ananaspaj i köket…
… som ska avnjutas med ett glas kall mjölk till…
…ett avsnitt av Grey’s Anatomy….
… och spanar lite på drömvagnen

5 tankar på “Mammalyx…”

  1. Det låter toppen! Min mammalyx var ikväll:*Sambo hos kompisarna*Sovande dotter*Lite tidningar jag bara hunnit bläddra i tidigare*Smootie*Grey´soch nu är jag så trött så det blir sängen. Hoppas du njutit av din kväll! Det har jag gjort.. :-)Har ni beställt vagn? Spännande!Såg bilderna från gungan, jag har försökt med Hedda men hon bara hänger framåt, hon förstår nog inte riktigt grejen att hon ska sitta som vanligt. Får ge det fler försök inom kort! :-)God natt o kram på er!

  2. Sofia: Min sambo var också borta (champions leauge-final) o jag njöt i fulla drag av att kunna spendera min kväll precis som jag ville. Vi ska beställa vagn imorgon.

  3. Mammalyx är härligt och det är inte mycket man kräver nu för tiden för att det skall vara lyx ;)rekommenderar att INTE köpa en bugaboo! vet flera som är väldigtr missnöjda med den eftersom de växer ur den FORT!
    Istället satsa på en exempel Emmaljungascooter eller något de kan ha som nu deras sista vagn men passar utmärkt från de att de kan sitta! men testa bugaboos sittdel för den är liten! Även babyproggsen har fått in en trehjulig snyggvagn som passar till de rä 4 år och den är väldigt rymlig!Givetvis beror de påom ni tänkt byta vagn igen om 1år, då kan ni ju köpa en bugaboo!Sköt om er! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.