I lekparken

28524-1192
Idag har jag och Maja hängt med våra vänner Liben och Ullis. Ullis är min kompis och Liben är Majas (hon heter igentligen Livia). Vi började med att äta god födelsedagslunch i Birkastan (det var U som vi firade). Efter mumsiga mackor till mammorna och mumsig gröt till bebisarna styrde vi kosan mot Vasaparken. Där fanns det urbra gungor för de små. Maja fullkomligt älskade gungan, hon tjöt högt av glädje. Innan vi åkte hem slank vi in på Lindex och köpte lite fint till Maja. Om pappan godkänner inköpen kanske ni får se en outfitbild på sessan imorgon i de nya kläderna. Japp, det var vår dag. Nu väntar mysig hemmakväll med bad för bebisen och Grey’s anatomy för
mamman. 

Bilderna är tagen med mobilen, så skärpan är inte toppen!

4 tankar på “I lekparken”

  1. Linda: De var super, har aldrig sett sådana förut.Ulrika: Å var så god! Du o liben går verligen inte av för hackor ni heller!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.