Trött, tröttare, tröttast

Puh, vi har haft en riktigt jobbig natt här hemma. Lillan är förkyld och kan knappt andas när hon ska sova. Så vi har spenderat större delen av natten vyssjande, lugnande, bärande, gosande. Men inget var bra. Vid fyra fick hon en alvedon och sen kunde hon äntligen komma till ro. Så ynka tre timmars sömn har det blivit för vår del. Gäsp. Har promenaddejt med min mammgrupp idag, men jag är så trött så att jag mår illa så jag vet inte om vi ska gå med.

Nog med gnällblogg. Ikväll kommer två olika par och tittar på vagnen som vi lagt ut till föräljning. Hoppas någon av dem gillar den så att vi får den såld.

Innan dess ska jag försöka sova när Maja sover idag.

6 tankar på “Trött, tröttare, tröttast”

  1. Åh..en sån natt..stackars lilla Maja:( Skönt att förkylningar ofta är kortvariga:)jag blir sååå nyfiken som den vagngalning jag är, vilken vagn blir det istället??!ha en bra dag trotts trötta ögopn, SOLEN SKINER!

  2. Stackars er. Har också haft en superdålig natt, men hon somnade nu vid halv åtta imorse, då passade jag också på att sova lite.Hoppas du lyckas sälja vagnen. Blir det någon ny?

  3. Ida: Ja, vi hoppas att förkylningen ger sig snart. Det blir en bugaboo.Jessica: Å, då vet du hur det känns. Vissa nätter är hemska, men vi har för det mesta toppennätter så vi ska igentligen inte klaga. Vi kommer att köpa en ny Bugaboo till Maja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.