Mamma eller pappa?

Maja som nu har hunnit bli sju månader pratar för fullt. Mest är det papapapapapa här hemma. Idag sa hon till och med Pappa när jag ringde till T. Sedan igår har det även slunkit ur några mamamamama också. Men så fort jag säger: "Ja, Maja, Mamma!" så kommer hon på sig själv och ändrar sig snabbt och återgår till papapapapa. Det blir nog pappa som blir första riktiga ordet härhemma, eller vad tror ni?

Publicerat i Maja:

8 tankar på “Mamma eller pappa?”

  1. Hallo på dig :). Visste du att man kan kolla hur mycket ens egna blogg är värd, jag har länken i mitt inlägg. Min var värd 19.000:-. Hur mycket är din värd?

  2. Visst är det roligt när de börjar låta?! När de väl börjat prata trillar det in nya ord hela tiden. Favorit här just nu är ”kakooooo!” (ketchup).

  3. ha ha, jag kan säga att pappa var Leas första ord också och hon är fortfarande pappas tjej 😉 nu är det mest: ”min pappa kan allt! han är starkare än pippi långstrump och han kan lyfta mig på en arm!”så du ser vad du har att se fram emot 😉

  4. Jo vi kommer antagligen sälja kronan snart, men jag vill vänta lite till. Joggern är ju framåtvänd, och jag vill vara helt säker på att han trivs med att åka framåtvänd innan vi säljer kronan. Men visst har du rätt, i jämförelse med den nya vagnen är kronan väääldigt otymplig.

  5. Olivia sa babababa som låter nästa som pappa när hon började ”prata”. Nu säger hon mamamam, tittita, dada och en massa andra roliga läten 🙂

  6. Visst är det mysigt! ni har så mkt roliga framsteg att beskåda framöver! Heddas första vara mamamama, ibland kommer numera också pappa men det är mest mamma. Hoppas ni mår bra alla tre? Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.