Överaskning

Igår hade jag och min vännina Janine tänkt att lura iväg vår andra, mycket höggravida, vännina Nicole på picknick. Men stackarn var tvungen att ställa in, hon var helt enkelt för trött. När jag berättade det för min T frågade han varför vi inte åkte hem till Nicole och picknickade. Då beövde hon ju inte åka någonstans. Bra idé tyckte vi. Som Janine sa: Om inte gravidisen kan komma till picknicken får picknicken komma till gravidisen. Gissa om gravidisen blev glatt överaskad?

Vi åt gott i solen: grillad kyckling, sallad, cocktailtomater, paprika, gurka, sugersnaps, soltorkade tomater, baguette och tsatsiki. Och färska jordgubbar och bulle till efterätt! Mums.

2 tankar på “Överaskning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.