Utmanad…

…av kära Nicole, som i sin tur hittat listan hos Engla.

För 5 år sedan…
Sommarjobbade jag på konsum. Jag såg fram emot hösten då jag skulle börja läsa a-kursen av Modernhistoria på Stockholms universitet. Var singel och gick ut ganska mycket. hade precis börjat hänga med en kompis som hade träffat ett gäng kompisar via hennes granne. I utkanten av det gänget fanns T. Bodde fortfarande hemma hos mamma och pappa.

För 3 år sedan…
Hade jag verit ihop med T i lite mer än ett år. Jag hade börjat på min journalistutbildning och jobbade extra på H&M. Vi hade precis fått reda på att vi var tvugna att flytta från vår andrahandslägenhet. Eftersom vi inte hade någon annan lägenhet på gång var vi tvugna att flyyta hem till mamma och pappa ett tag. Riktigt surt. Som tur var fick vi vårt förstahandskontrakt på den lägenhet vi bor i nu senare samma sommar.

För 1 år sedan…
Var jag gravid i vecka 21. Det var exakt en dag kvar tills vi skulle på det stora ultraljudet där vi fick veta att det låg en liten flicka i magen. Det var också dagen innan vi köpte vår barnvagn. Jag praktiserade på VeckoRevyn och jobbade lite extra på H&M.

För 3 månader sedan…
Vara Maja fyra månader. Dagarna såg ungefär ut som de gör nu. Jag plannerade Egyptenresan och dopet.

Igår…
Hängde vi i Vasaparken och umgicks med våra kära vänner (både mammor och bebisar). Jag köpte ett nytt rött nagellack som jag hoppas att jag hinner måla på ikväll.

Imorgon…
Är det avslutning på Babysimmet. Sedan vet jag inte. Hoppas på en picknick ute i det fria, det är ju så mysigt.

Om ett år…
Är jag nog fortfarande mammaledig. Hoppas att jag har någon slags aning om vad jag vill jobba med när Maja börjar på dagis. Maja är 1 1/2 år och förmodligen både går hon och pratar. Kanske har vi flyttat till en större lägenhet, vad vet jag?

1 tanke på “Utmanad…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.