In the park

image1174

Idag har jag o Maja hängt i parken med några av vår bästa mamma/bebiskompisar. Vi är ett litet kärnjäng som brukar träffas. Jag trivs så himla bra med de här tjejerna, de förgyller verkligen min mammaledighet. Tog med systemkameran, nu vill jag aldrig mer plåta med digitalkameran. Ever again.

Imorgon blir det mer parkhäng med en annan vän. Det gäller ju att utnyttja vädret till max. Helgen kanske också bjuder på en picknick. Vem vet.

8 tankar på “In the park”

  1. Vilken härlig bild! Längtar efter min systemkamera… har önskat mig en i morsdagspresent. En mamma måste ju kunna ta vackra bilder på sitt barn, eller hur?! 🙂

  2. Malin: Tack för de fina orden!Josefine o Kattis: Tack! Jag har en Sony DSLR-A200K, system digitalkamera. Det blir jättebra bilder!Jessica: Det är klart att man ska kunna ta bra bilder på sin älskling. Hoppas du får en.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.