Back in town

Nu är vi tillbaka efter en lång, skön semester. Jag skippade bloggandet, vi hade det så skönt i vår bubbla. Dagarna gled ihop. Alla såg ju likadana ut. Lika soliga. Varje morgon vaknade vi och sa: "Åh, det är jättefint väder idag". Nu är jag fulladdad med ny energi och nya planer. Jag har verkligen haft tid att samla inspiration, så nu ser jag fram emot våren och sommaren. Vi fick ju ett smakprov av sommarvärme, och vi gillade det! Det var ljuvligt att landa i ett vårgrönt stockholm igår.

Idag är planen att tvätta, packa upp och promenera. Ska försöka skriva lite mer om semestern lite senare.

11 tankar på “Back in town”

  1. Välkommen hem!Får man önska ett specialinlägg från semestern med tips till andra familjer som åker med en liten tjej? Vad som verkligen funkade, vad ni saknade, vad man borde tänka på när man bokar, hur ni lyckades hålla henne från solen osv…

  2. Jag har också saknat ditt bloggande! Det blir som en daglig vana att klicka in sig hos dig för en liten paus.Jag säger som Carro, önskar ett specialinlägg jag med!

  3. Tack allihop för det varma välkomnandet!Vilken bra idé med ett reseinlägg, med tips om att resa med småbarn. Det ska jag se till att knåpa ihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.