Adios amigos!

Sitter med min frukost/nattmacka och väntar på att Mami ska komma och köra oss till flygplatsen. Har sovit i en kvart typ (hade sån resfeber) men är vid gott mod. Lillan sussar fortfarande. Planen är att ta upp henne i sista sekunden, på med kläderna o in i bilen. Där får hon sin frukost. Sen beger vi oss iväg till arlanda.

Vem vet, kanske får jag möjlighet att blogga under semestern, kanske inte. Om inte så lovar jag att avge full rapport när jag kommer hem!

11 tankar på “Adios amigos!”

  1. God morgon! Och jag som tyckte att jag var uppe tidigt! 🙂 Önskar er en jättetrevlig resa! NJUT av varje sek, ni är värda lite värme o sol och framförallt en skön semester!KRAMAR!

  2. Njut av er semester nu och ha det så underbart skönt! Hoppas allting går bra och att ni får en toppenresa! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.