Trött mama

I kväll är jag slutkörd. Har haft Maja ensam sedan i onsdagskväll och det börjar ta på krafterna. T är på jobbresa i Luxenburg. Jag förstår inte hur ensamstående klarar av vardagen, jag är helt slut efter två dagar. All eloge åt er!Som tur är kommer han hem imorgon natt. Vi saknar honom så! Och från och med måndag får vi ju umgås med honom dygnet runt i fjorton långa dagar. Lyx!

I helgen har vi två babysimpass (ska ta igen ett av de passen vi missar när vi är borta i förtid). Imorgon ska Majas mormor följa med på simmet. Det ska bli kul att få visa hur duktig Maja är. Efter det är det sillunch på schemat. Jag hoppas dock att det serveras något alternativ, för sill är verkligen inte min kopp te.

Kvällen blir lugn. Just nu myser jag och Lillan framför Madicken (nostalgi…) och snart ska hon få bada. Hon har nämligen lyckats få nya favoriten potatis- och dillkötspurée långt upp i näsan. Jag har laddat med Trocadero och favoritchokladen, så detta blir nog en riktigt mysig fredagskväll.

2 tankar på “Trött mama”

  1. Jag fattar heller inte hur ensamstående klarar av det!! De har ju inget val, men ändå… de måste vara sjukt trötta ibland. Idag ville jag lägga min son klockan 17 för att bara få vara själv! Sambon är borta till senare… Nu sover han sen 18.15 =) så nu ska jag gå till soffan!Ha en trevlig resa!! Njut ordentligt!!

  2. Linda: Jag har också intagit soffan. Lillan sussar sött sedan 19.45. Man jag hör hela tiden i syne o tror att hon vaknar. Ska verkligen s-u-p-e-r-n-j-u-t-a av semestern. Ska bli så skönt! När vaknar han förresten om han somnar 18.15?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.